Ook Rabobank slachtoffers gevonden

Inmiddels hebben ook drie Rabobank klanten zich al gemeld met infectie problemen. Slechts een van deze mensen kon zijn infectie bestrijden met de ING Cleaner zoals in mijn eerdere blogpost genoemd staat. Bij het inloggen in Internet Explorer kregen ze een scherm te zien met de melding “Dit is een extra controle van de Rabobank”.

Rabobank - Valse melding

Je kunt deze onderstaande stappen uitvoeren om deze infectie te verwijderen. Dit zijn de “standaard stappen” die wij adviseren te nemen en die ook zelfstandig uitgevoerd kunnen worden. Mocht je er niet helemaal uitkomen of mocht het niet lukken, dan kan je altijd terecht op een van de support fora. Zie koppelingenblok in het menu.

1. Download TDSSKiller en plaats het op je bureaublad.

Pak de bestanden in tdsskiller.zip uit.
Open de map tdsskiller en dubbelklik op TDSSKiller.exe om de tool te starten.
Klik op de knop “Start Scan” en volg de instructies.
Wanneer de scan klaar is klik je op de knop “Report”.
Er opent een kladblokbestand. Bewaar dit bestand goed.

2. Download MalwareBytes’ Anti-Malware en sla het op je bureaublad op.
Dubbelklik op mbam-setup.exe om het programma te installeren. Gebruik de standaard instellingen.

Start het programma en laat het vervolgens updaten. Start na het updaten de “Snelle scan”.
Wanneer de scan voltooid is, klik op OK, daarna “Bekijk Resultaten” om de resultaten te zien.
Zorg ervoor dat daar alles aangevinkt is, daarna klik op: “Verwijder geselecteerde”.

Het log wordt automatisch bewaard en kan je terugvinden door op de “Logs” tab te klikken.

92 Reacties

  1. going along with dirk’s comment, there was an episode of nip/tuck about people who amputate their limbs. that was the 1st time i had ever heard of such a thing, and, since then i’ve seen a few things here and there about it. those links, for the retouching photos, were pretty amazing. i mean, i knew they re-touched, but WOW-do they ever re-touch!glad you had an great vacation 🙂

    Beantwoord
  2. comentou em 21 de novembro de 2011 às 15:50. Márcia,A Julia volta e meia usa os lápis de boca da Artdeco.Quanto ao corretor de sobrancelhas, voce pode usar uma sombra marrom e um pincel chanfrado!Bjs

    Beantwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *